Cayler & Sons C&S CL Cap Bright Ideas maroon/dark grey

Artikelnr.: 7005545
Je bespaart 29%.
van € 34,99
€ 25,00
incl. btw. excl. Verzendkosten

  • Product informatie
  • Merk informatie
  • Betaalwijzen

Een highlight op de Bright Ideas snapback van Cayler & Sons uit München: "Expertly Crafted" meldt de gestikte frontpatch, dus deskundig en ambachtelijk geproduceerd. De spreuk wil daarmee de hoge kwaliteit van de roodbruine snapback cap benadrukken. Met een snapbacksluiting, zweetband en een metalen Cayler & Sons-logopatch op de zijkant. Een "bright idea", zo gaat je een licht op. Let it shine!

Features:

    >li>Verstelbare snapbacksluiting
  • Zweetband vanbinnen
  • Gestikte frontpatch
  • Metalen Cayler & Sons-ogo
  • Materiaal: 100% polyester

Hoe kan ik betalen?
Online bankoverschrijving met TÜV gecertificeerde gegevensbescherming. Houd je online bankgegevens bij de hand (PIN/TAN).
Met creditcard betalen in de SNIPES Onlineshop is veilig. Het geld wordt van je creditcard geboekt op het moment dat je levering door ons verstuurd wordt. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Als je een artikel terugstuurt, wordt het geld direct op je creditcard teruggeboekt.
PayPal is een volledig veilige en snelle betaalmethode. Via je e-mailadres en PayPal wachtwoord kun je betalingen verrichten. Wanneer je nog geen PayPal klant bent dan kun je altijd een Paypal rekening openen.
Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je jezelf daarvoor hoeft aan te melden.

Ook iets voor jou?

 

<