Mitchell & Ness Wool Solid NBA Brooklyn Nets black

Artikelnr.: 7001209
Je bespaart 29%.
van  €  34,99
€ 25,00
incl. btw. excl. verzendkosten

  • Product informatie
  • Merk informatie
  • Betaalwijzen

Jij kent de Brooklyn Nets niet? Helemaal niet erg, want dit team is in zijn lange historie ongeveer duizendmaal van naam veranderd, en heet pas sinds 2012 zo. Desondanks heeft dit ABA-team de rookie-status al lang achter zich gelaten – ook wat de merchandise betreft. Bewijs nodig? Bekijk dan eens de Wool Solid Brooklyn Nets snapback cap van Mitchell & Ness in zwart. Nog vragen?!

Features:

  • Mitchell & Ness-stitch op het achterhoofd
  • In grootte verstelbare snapbacksluiting
  • Materiaal: 100% wol

Hoe kan ik betalen?
Online bankoverschrijving met TÜV gecertificeerde gegevensbescherming. Houd je online bankgegevens bij de hand (PIN/TAN).
Met creditcard betalen in de SNIPES Onlineshop is veilig. Het geld wordt van je creditcard geboekt op het moment dat je levering door ons verstuurd wordt. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Als je een artikel terugstuurt, wordt het geld direct op je creditcard teruggeboekt.
PayPal is een volledig veilige en snelle betaalmethode. Via je e-mailadres en PayPal wachtwoord kun je betalingen verrichten. Wanneer je nog geen PayPal klant bent dan kun je altijd een Paypal rekening openen.
Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je jezelf daarvoor hoeft aan te melden.

Ook iets voor jou?