SNIPES Dirt And Wet Protectors

Artikelnr.: 2983005
 • Product informatie
 • Betaalwijzen

Dirt & Wet Protector van SNIPES is een impregneerconcentraat dat sneakers tegen vuil en vocht beschermt en daarbij het ademend vermogen van het materiaal behoudt. Zonder spray en daardoor ook in afgesloten ruimtes te gebruiken.

Gebruiksaanwijzing: Vuil verwijderen en de schoen met SNIPES Multiclean reinigen. De vloeistof verdelen en laten drogen. Suède afborstelen.

Inhoud: 75 ml (100 ml = 7,99 euro)

Hoe kan ik betalen?
Online bankoverschrijving met TÜV gecertificeerde gegevensbescherming. Houd je online bankgegevens bij de hand (PIN/TAN).
Met creditcard betalen in de SNIPES Onlineshop is veilig. Het geld wordt van je creditcard geboekt op het moment dat je levering door ons verstuurd wordt. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Als je een artikel terugstuurt, wordt het geld direct op je creditcard teruggeboekt.
PayPal is een volledig veilige en snelle betaalmethode. Via je e-mailadres en PayPal wachtwoord kun je betalingen verrichten. Wanneer je nog geen PayPal klant bent dan kun je altijd een Paypal rekening openen.
Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je jezelf daarvoor hoeft aan te melden.

Ook iets voor jou?

 
 • Andere klanten kochten ook
 • snipesexclusiveflag Snipes combi borstel
  SNIPES Snipes combi borstel
  € 2,99
 • snipesexclusiveflag Dirt & Wet Protector Spray 250 ml
  SNIPES Dirt & Wet Protector Spray 250 ml
  € 6,99
 • snipesexclusiveflag Snipes Velour Reiniger
  SNIPES Snipes Velour Reiniger
  € 4,99
 • snipesexclusiveflag Snipes Multicolor Creme 75 ml
  SNIPES Snipes Multicolor Creme 75 ml
  € 3,99
 • snipesexclusiveflag Snipes velours/nubuk onderhoud 75 ml multicolor
  SNIPES Snipes velours/nubuk onderhoud 75 ml multicolor
  € 3,99