adidas Gymsack Trefoil black

Artikelnr.: 4005279
  • Product informatie
  • Merk informatie
  • Betaalwijzen

Typisch voor adidas siert het oversized Trefoil-logo de zwarte basis van de Trefoil-gymtas. Goed verstopt, onder een zwarte rits aan de zijkant, verbergt zich verder nog een klein buitenvakje. De adidas-gymtas is een superhandige rugzak voor elke dag. Hij is gemaakt van licht, maar sterk materiaal. Hij is, kortom, een stijlvolle en zeer praktische tas. Haal hem nu!

Features:

    li>Ruim hoofdvak met trekkoord
  • Buitenvak met rits
  • Groot Trefoil-logo van adidas
  • Materiaal: 100% polyester

Hoe kan ik betalen?
Online bankoverschrijving met TÜV gecertificeerde gegevensbescherming. Houd je online bankgegevens bij de hand (PIN/TAN).
Met creditcard betalen in de SNIPES Onlineshop is veilig. Het geld wordt van je creditcard geboekt op het moment dat je levering door ons verstuurd wordt. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Als je een artikel terugstuurt, wordt het geld direct op je creditcard teruggeboekt.
PayPal is een volledig veilige en snelle betaalmethode. Via je e-mailadres en PayPal wachtwoord kun je betalingen verrichten. Wanneer je nog geen PayPal klant bent dan kun je altijd een Paypal rekening openen.
Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je jezelf daarvoor hoeft aan te melden.

Ook iets voor jou?