SNIPES Bikertech black/black

Artikelnr.: 6104126
  • Product informatie
  • Betaalwijzen

Wat is het resultaat wanneer bike-tights en leggings er samen een wild feestje van maken? De SNIPES legging Bikertech natuurlijk! Deze zwarte legging is comfortabel en dankzij de doorzichtige inzet aan het dijbeen onweerstaanbaar sexy. Opgelet - dit futuristische item vind je alleen bij SNIPES!

Features:

  • strakke leggingsnit
  • doorzichtige inzet aan het dijbeen
  • Elastische band met SNIPES-logo
  • Materiaal 1: 80% nylon, 20% elasthaan, materiaal 2: 100% polyester
Opmerking over de maat: Debbie meet 1,65 m, is slank gebouwd en draagt deze legging in de maat medium.

Hoe kan ik betalen?
Online bankoverschrijving met TÜV gecertificeerde gegevensbescherming. Houd je online bankgegevens bij de hand (PIN/TAN).
Met creditcard betalen in de SNIPES Onlineshop is veilig. Het geld wordt van je creditcard geboekt op het moment dat je levering door ons verstuurd wordt. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Als je een artikel terugstuurt, wordt het geld direct op je creditcard teruggeboekt.
PayPal is een volledig veilige en snelle betaalmethode. Via je e-mailadres en PayPal wachtwoord kun je betalingen verrichten. Wanneer je nog geen PayPal klant bent dan kun je altijd een Paypal rekening openen.
Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je jezelf daarvoor hoeft aan te melden.

Ook iets voor jou?