VANS Authentic black/black

Artikelnr.: 1001305
Andere kleuren:
  • Product informatie
  • Merk informatie
  • Betaalwijzen

Stay true - zo zou het motto van de VANS Authentic kunnen luiden. Al sinds 1966 overtuigt het model skatefans wereldwijd. Deze klassieke Low Cut Sneaker is helemaal zwart en bevat een robuuste canvas upper, slijtvaste laces en de typerende wafelprofielzolen voor optimale grip. Natuurlijk ontbreken de "Off the Wall"-patch op de hiel en het VANS-logo aan de zijkant niet. Trakteer jezelf op deze legende met ontelbare stylemogelijkheden.

Features:

  • BovenMateriaal: canvas

Hoe kan ik betalen?
Online bankoverschrijving met TÜV gecertificeerde gegevensbescherming. Houd je online bankgegevens bij de hand (PIN/TAN).
Met creditcard betalen in de SNIPES Onlineshop is veilig. Het geld wordt van je creditcard geboekt op het moment dat je levering door ons verstuurd wordt. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Als je een artikel terugstuurt, wordt het geld direct op je creditcard teruggeboekt.
PayPal is een volledig veilige en snelle betaalmethode. Via je e-mailadres en PayPal wachtwoord kun je betalingen verrichten. Wanneer je nog geen PayPal klant bent dan kun je altijd een Paypal rekening openen.
Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je jezelf daarvoor hoeft aan te melden.

Ook iets voor jou?