Pagina laden...

Champion

22 artikel(en)
Filter
Voor wie?
Heren
Dames
Kleur
Beige
Zwart
Blauw
Bruin
Groen
Grijs
Rood
Wit
Multicolor
Maat
XL
41
42
42.5
43
44
44.5
45
46
47
one size
Prijs
tot
SNIPES Exclusive
Ja
Materiaal
Leer
Polyacryl
Synthetisch
Textiel
Online only
Ja
Filter
Heren
Dames
Beige
Zwart
Blauw
Bruin
Groen
Grijs
Rood
Wit
Multicolor
XL
41
42
42.5
43
44
44.5
45
46
47
one size
tot
Ja
Leer
Polyacryl
Synthetisch
Textiel
Ja
Sorteren op:
22 artikel(en)
Sorteren op:

Champion – Champions of Sports- and Streetwear

Voor Champion uit New York begon het allemaal in de jaren twintig van de vorige eeuw, toen ze begonnen met het uitrusten van college teams met functionele kleding. Vanaf 1930 werd het assortiment uitgebreid met sweatshirts, T-shirts, sokken en tromgeroffel: warme onderbroeken ontworpen om sporters te beschermen tegen de kou. Dat ingenieus idee bleef natuurlijk niet onopgemerkt waardoor de Champion producten al snel door het Amerikaanse leger gebruikt werden. De bekendste uitvindingen zijn ongetwijfeld de Reverse Weave techniek, waarbij het materiaal transversaal, d.w.z. in tegengestelde richting, wordt geweven, waardoor warmte en zweet sneller wordt afgevoerd, en de legendarische hoodie. Het legendarische sweatshirt met kap is ontwikkeld en gelanceerd door Champion. We moeten daarnaast ook vermelden dat Champion in de jaren '90 ook de gehele NBA heeft uitgerust met bijvoorbeeld jerseys, shorts en trainingspakken.

Champion goes Athleisure

Over NBA: alles wat de sporters dragen, wordt al heel snel populair on the streets. Het is dan ook geen wonder dat Champion vandaag één van de belangrijkste streetwear brands ter wereld is. Vandaag de dag vind je niet alleen echte klassiekers zoals hoodies, t-shirts en shorts in de collectie, maar ook accessoires zoals schoudertassen, gymtassen en petten en schoenen zoals badslippers - natuurlijk alles met het klassieke Champion "C" logo.

Champion in de SNIPES online shop

Shirts, sweatshirts, hoodies of sweatpants. Gymtas? Badslippers en caps? Klopt! Scroll doorheen ons aanbod van Champion, bestel rustig vanuit je stoel en kies uit verschillende betaalmethodes. Bovendien wordt je bestelling vanaf €60 gratis geleverd.