Pagina laden...

Forvert

Forvert

Categorieën

Kids Forvert

Filter
Kleur
Zwart
Groen
Grijs
Rood
Geel
Maat
one size
Prijs
tot
Online only
Ja
Filter
Zwart
Groen
Grijs
Rood
Geel
one size
tot
Ja
  • Alle filters resetten
7 artikel(en)
Sorteren op:

Forvert - streetstyle uit de eerste hand


Forvert is in 1998 opgericht in Keulen en heeft één credo voor al zijn producten, of het nou om shorts, rugzakken of hoodies gaat, ze moeten allemaal ontworpen en ontwikkeld worden met het oog op de eisen die de hedendaagse wereld stelt. Forvert zorgt voor veel ervaring uit eerste hand, want de makers komen uit de skate- en surfscene.  Onder de streep resulteert dat in een geweldige mix van internationale, functionele eisen van de internationale actiesporters en een relaxte, meer fashion georiënteerde streetwear. 

 

Forvert - thuis in de creatieve wereld

 
Hoewel de naam Forvert skateboarding ademt, is het merk ook bekend in de wereld van kunstenaars, musici, grafisch ontwerpers en andere creatieve geesten. Maar dat verandert niets aan het feit dat het Forvert team het uithangbord is van het merk en alle leden als lopende reclamezuilen de wereld rond reizen en daarbij hun eigen, unieke Forvert stijl uitdragen.

 

Forvert - life & style


Forvert blijft trouw aan zijn filosofie in elke nieuwe collectie. In tegenstelling tot de massaproductie en het bijbehorende snelle tempo van de hedendaagse lifestyle en action sports scene creëert  Forvert tijdloze basics voor een casual look. Daardoor blijft de Forvert stijl altijd herkenbaar en wijkt die niet af van de idealen van de Forvert oprichter en van die van de consument. De robuuste rugzakken en tassen nemen een prominente plaats in in het assortiment van Forvert. Ze worden altijd grondig gecontroleerd voordat ze in productie genomen worden. Ze slaan als geen ander Forvert product een brug tussen life & style.

 

Forvert bij SNIPES


De nieuwste Forvert rugzakken vind je in de SNIPES online shop. Bestel ze gemakkelijk online ze worden bij je thuis bezorgd. Gratis verzending bij bestellingen vanaf 60 euro.