Pagina laden...
Categorieën

Heren KINGIN

Filter
Kleur
Zwart
Grijs
Maat
S
M
L
Prijs
tot
Filter
Zwart
Grijs
S
M
L
tot
  • Alle filters resetten
4 artikel(en)
Sorteren op:

KINGIN – Made for kings

KINGIN – Built to last! Rapper, producer en designer Tyga, die al voor een sensatie zorgde met zijn label "Last Kings", is back! King thing is a Tyga thing: Dat bewijst hij onder andere met zijn pas geopende Lastkings flagship store in Los Angeles, die gekenmerkt wordt door de afbeeldingen van het beroemde, gewelfde plafond van de Sixtijnse Kapel! Nu is de tijd daar om zijn koninkrijk verder uit te breiden.  KINGIN is het nieuwste merk van Tyga. Het is al lang geleden dat koningen alleen al door het dragen van pompeuze gewaden en overdadige, voornamelijk gouden sieraden hun koningschap veilig stelden. KINGIN maakt van jou de koning van de streetwear en staat voor een koninklijke look in hoody en badslippers!
 

KINGIN - Een koning in hoodie en op badslippers 

KINGIN presenteert je stoere en comfortabele streetwear. Of het nu een hoody met vette print is, t-shirts met logo of koninklijke slippers, een koning verdient alleen het beste. Unicoloured items, evenals felgekleurde KINGIN-stukken geven je streetoutfit de king feeling. Customize je outfit en schuif je KINGIN badslippers aan voor het perfecte, majestueuze gevoel! 


KINGIN in de SNIPES online shop

Wil jij je een koning voelen? Dan is de SNIPES online shop the place to be! Hier shop je gemakkelijk de KINGIN collectie: hoodies, snapbacks, shorts en slippers, uiteraard gratis thuisbezorgd als je voor minimaal €60 bestelt. Betaal je nieuwe KINGIN stuff met iDeal, PayPal of creditcard.