Pagina laden...
Categorieën
Kleur
Blauw
Roze
Wit
Maat
S
M
L
Prijs
tot
Online only
Ja
Filter
Blauw
Roze
Wit
S
M
L
tot
Ja
  • Alle filters resetten
4 artikel(en)
Sorteren op:

LRG: Leef je passie


LRG (Lifted Research Group), in 1999 in de Amerikaanse sunshine state Californië opgericht, behoort tot de snelst groeiende modebedrijven van de afgelopen jaren. De twee oprichters van LRG, Jonas Bevacqua en Robert Wright, ontwikkelden al op jonge leeftijd het idee voor het merk. Dat de twee sterk zijn beïnvloed door de skateboard-, surfer- en hip-hopcultuur is in ieder geval zowel toen als nu te zien aan hun collecties. LRG is mode voor mannen die hun huur niet betalen met een 9-tot 5-baan, maar met hun passie, net als de oprichters Bevacqua en Wright doen. Aan het begin startten de twee uitsluitend met T-shirts en hoodies. Tegenwoordig omvat de kledinglijn behalve streetwear van jeans, T-shirts, jassen en hoodies ook accessoires als..

  • riemen,
  • caps, of
  • beanies.

LRG, geïnspireerd door de natuur


Ook vandaag de dag laat het label LRG zich voor hun prints en grafische opdrukken niet alleen inspireren door de natuur en de inheemse volkeren van deze wereld, LRG maakt zich ook sterk voor hen. Regelmatig wordt aan een verscheidenheid van projecten gedoneerd die bijvoorbeeld het regenwoud en haar volkeren ondersteunen. LRG staat niet alleen voor een casual style met ongewone prints, maar ook  voor authenticiteit. Als vrijwel geen ander merk brengt LRG hip-hop en sportieve stijlen uit sporten als schaatsen, surfen, snowboarden en basketbal samen en blijft daarbij steeds trouw aan zichzelf. Geen wonder dat grote sterren als...

  • Kobe Bryant,
  • Dr. Dre, of
  • Kanye West

... bij voorkeur kleding van LRG dragen.
 

LRG bij SNIPES


LRG kun je nu gemakkelijk bestellen in de online shop van SNIPES. Hier vind je een grote selectie aan LRG-kleding. Bestellen doe je gewoon per muisklik. De verzending is bij SNIPES binnen Nederland volledig gratis vanaf € 60. En natuurlijk is de retourverzending voor alle bestellingen binnen Nederland ook gratis!