Pagina laden...
Categorieën

Heren Rocawear

Filter
Kleur
Beige
Zwart
Groen
Camo
Maat
S
M
L
XXL
Prijs
tot
Online only
Ja
Filter
Beige
Zwart
Groen
Camo
S
M
L
XXL
tot
Ja
  • Alle filters resetten
7 artikel(en)
Sorteren op:

Rocawear: Fashion van de profs


Rocawear is hip-hop en streetwear op zijn best. Echt, want de makers werken volgens een plan. Oprichters van Rocawear zijn niemand minder dan rapper Jay Z en Hollywood-producer Damon Dash. Samen hebben de twee showbiz-veteranen niet alleen het platenlabel Roc-A-Fella Records opgericht, maar met Rocawear gewoon ook hun eigen kledinglijn. Met de oprichting wilden de twee vrienden uit New York City in 1999 niets minder dan de hotste brand op het hip-hopgebied vestigen. Met een geschat jaarlijks inkomen van 700 miljoen dollar lijkt het plan van Jay Z en Damon Dash inmiddels gelukt te zijn. Rocawear is nauwelijks meer weg te denken uit het straatbeeld van New York, Berlijn of Tokio. Een blik op de frisse stijl van de T-shirts, accessoires, hoodies, of broeken is genoeg om  terecht te kunnen zeggen dat de twee showbiz-grootheden echt niet alleen verstand hebben van goed entertainment. Rocawear imponeert met casual styles, fresh prints en materialen van hoge kwaliteit, waar niet alleen grote mode-fans iets aan hebben. Rocawear biedt ook kleine hip-hopfans cool styles in miniformaat.

 

Rocawear, hip-hop 4 life


Rocawear is special. Dit voel je vanwege de hoogwaardige materialen niet alleen onmiddellijk bij het dragen, maar dat zie je direct en ook als je verder kijkt.: Want hier ligt de focus op kleine, fijne details. Niet alleen het stijlvolle logo op elk kledingstuk van Rocawear is een echte blikvanger, ook de zogenaamde Double R Patches op de achterzakken maken jeans, broeken of shorts bijzonder. Niet vreemd dat kunstenaars als Ciara, Pharell Williams of Chris Brown hun huis het liefste in Rocawear-kleding verlaten.

 

Rocawear bij SNIPES


Je vindt de frissen stijlen van de entertainmentprofs sick? Klik dan nu door de SNIPES online shop en style je van top tot teen in Rocawear. Je kan kiezen uit verschillende betaalmethoden, en bovendien wordt je bestelling vanaf €60 gratis verzonden.