Pagina laden...

Stance

Stance

Categorieën

Heren Stance

Filter
Kleur
Zwart
Blauw
Groen
Grijs
Oranje
Wit
Multicolor
Maat
39-42
43-46
no size
Prijs
tot
Online only
Ja
Filter
Zwart
Blauw
Groen
Grijs
Oranje
Wit
Multicolor
39-42
43-46
no size
tot
Ja
  • Alle filters resetten
23 artikel(en)
Sorteren op:

 

Stance: ware stijl zit 'em in de details!


Goede stijl herken je aan de details. Dat weten ook de oprichters van Stance, een merk dat zich uitsluitend heeft gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige sokken met deels uitzonderlijk design. Wat heb je aan een paar super stylishe sneakers als er een paar versleten sokken met gaten uit piepen? Die gedachte ging ook door het hoofd van de creatieve geesten achter Stance. Zo richtten zij in 2010 het bedrijf op in de zonnige, Amerikaanse staat Californië. Met hoogwaardige garens weefden zij de stof van hun dromen waarvan de sokken zijn gemaakt. Stance ziet zichzelf als een creatieve gemeenschap die tot doel heeft het gevoel van individualiteit te versterken. En wat is individueler dan sokken met batikpatroon, leopardpatroon, Wu-Tang-logo, of Chicago Bulls-logo?

In tijden van 'Hipsterdom' en een gevoel van algemene ongeïnformeerdheid kunnen mannen en vrouwen met Stance een geheel eigen statement maken. En het maakt daarbij niet uit of het om sport of aangename vrijetijdsbesteding gaat.
 

Stance, ontworpen in Californië, gedragen over de hele wereld!


Stance wil duidelijke signalen afgeven en wel met een mix van 'stil lawaai' en ''ingetogen offensief'. Opposites kunnen soms heel goed samen. Tenslotte ontvouwt het volledige effect van Stance zich slechts in zeer specifieke momenten als je bijvoorbeeld je benen over elkaar slaat, of je schoenen thuis uittrekt bij je geliefde. Met Stance kun je in ieder geval een mooi optreden maken zonder de elegante terughoudendheid te verliezen.. De sokken zijn niet alleen super zacht, maar voorkomen ook vocht en regelen de temperatuur. Daarmee verenigt Stance look en functionaliteit. Wat kun je meer verwachten?

 

Stance bij SNIPES


Wil je voor je sneakers een gelijkwaardige partner hebben? Kijk dan nu in de online shop van SNIPES en haal het beste uit het kleurrijke assortiment van Stance. Flashy, elegant of gewoon heel klassiek: Stance biedt je sokkentechnisch gezien alleen het allerbeste.