Pagina laden...

Aevor

Aevor

Categorieën
Kleur
Beige
Zwart
Blauw
Groen
Grijs
Rood
Wit
Multicolor
Maat
one size
Prijs
tot
Online only
Ja
Filter
Beige
Zwart
Blauw
Groen
Grijs
Rood
Wit
Multicolor
one size
tot
Ja
  • Alle filters resetten
14 artikel(en)
Sorteren op:

Aevor – stijlvol & functioneel


Aevor doet wat maar weinig andere accessoire merken doen; ze maakt de connection tussen lifestyle en functionaliteit in hun designs. En dat is niet onopgemerkt gebleven, want Aevor is daarvoor in thuisland Duitsland al beloond met een Design Award 2017 – een echte winnaar, die Aevor! De ontwerpen van Aevor vind je in de vorm van rugzakken, messenger bags, reis- en sporttassen, zodat je met Aevor altijd goed uitgerust bent voor school, studie, werk of in je vrije tijd natuurlijk. Vooral de sporttassen en rugzakken behoren tot de all-time classics van Aevor aangezien ze beide perfect de eigenzinnige Aevor stijl uitstralen. Aevor past tijdloze designs moeiteloos aan om ze vervolgens te voorzien van de typische Aevor functionaliteiten, die de drager een optimaal comfort bezorgt.
 

Aevor - PET recycling met stijl


Maar Aevor zorgt er niet alleen voor dat de rugzakken en tassen goed scoren qua stijl en functionaliteit, maar ook dat je iets echt goed doet voor het milieu door Aevor producten aan te schaffen. Alle Aevor producten worden namelijk vervaardigd uit materialen die voor tot 50% uit gebruikte PET-flessen bestaan. De PET-recycling wordt dubbel terugverdiend; het zorgt voor minder afval in de natuur en voor een lager verbruik van natuurlijke hulpbronnen in de verdere verwerking tot de uiteindelijke Aevor rugzak.
 

Aevor bij SNIPES


Ben je enthousiast geraakt en wil je zo’n praktische rugzak of stijlvolle tas van Aevor? Is de recycling aanpak van Aevor helemaal jouw ding? Check dan nu de Aevor collectie van SNIPES in de online shop. Bestel de nieuwste Aevor producten eenvoudig en ontvang ze binnen 1-3 werkdagen bij je thuis.