Pagina laden...

Cayler and Sons

Cayler and Sons

Categorieën

Dames Cayler & Sons

Filter
Kleur
Beige
Zwart
Blauw
Groen
Grijs
Oranje
Roze
Wit
Geel
Multicolor
Camo
Maat
one size
Prijs
tot
Online only
Ja
Filter
Beige
Zwart
Blauw
Groen
Grijs
Oranje
Roze
Wit
Geel
Multicolor
Camo
one size
tot
Ja
  • Alle filters resetten
18 artikel(en)
Sorteren op:

Cayler & Sons: Een klasse apart 


Cayler & Sons is een relatief nieuwe speler in de cap- en streetwearscene. Bij dit label uit München gaat het om de beste kwaliteit met innovatieve prints en designs. Met zijn originele prints en teksten die bewijzen dat snapbacks veel meer kunnen zijn dan alleen een uiting van je support voor een bepaald team - vrij vet voor zo'n jong label! En daarvoor worden Cayler & Sons ook beloond want in thuisland Duitsland en ook internationaal gezien is het merk één van de hotste aanbieders van streetstyle. Geen wonder dat topsporters en musici zoals Franck Ribéry, Kool Savas of CRO het liefst met een cap van Cayler & Sons op hun hoofd lopen.
 

Cayler & Sons, 'for true heads - by true heads'

Het succes hebben Cayler & Sons helemaal te danken aan hun originele ideeën. En die zijn werkelijk grenzeloos. Als creatief kenmerk wordt bij veel caps van Cayler & Sons ook de onderkant van de klep bedrukt. Maar ook de diversiteit van het materiaal en de rijke details kun je goed zien. Dat maakt de snapbacks van Cayler & Sons, en niet alleen door hun originele prints, tot de stylish star onder de vaak uniforme caps. Niet voor niets is het motto bij Cayler & Sons 'for true heads - by true heads'. En het houdt voor Cayler & Sons allang niet meer op bij de hoofden van hun klanten. Met casual streetwear zoals hoodies, tanktops, T-shirts en rugzakken veroveren ze de gehele streetwearmarkt.
 

Cayler & Sons bij SNIPES

Houd je van de unieke stijl van Cayler & Sons? In de online shop van SNIPES kun je nu een outfit samenstellen met kledingstukken van deze streetwearplayer. Als een bijzondere goodie zit elke cap van Cayler & Sons in een stijlvolle 'Carry on Tradition'-box.