Pagina laden...

DC

DC

Kleur
Zwart
Blauw
Grijs
Oranje
Rood
Maat
36
37
37.5
38
38.5
39
40
41
one size
Prijs
tot
Online only
Ja
Filter
Zwart
Blauw
Grijs
Oranje
Rood
36
37
37.5
38
38.5
39
40
41
one size
tot
Ja
  • Alle filters resetten
13 artikel(en)
Sorteren op:

DC shoes: extreme fans


Damon Way en Ken Block zijn gepassioneerde extreme sports atleten. Toen ze samen in 1993 in Vista, San Diego (Californië) de "Droors Clothing Shoe Company", ofwel DC, oprichtten, was de missie duidelijk: extreem coole uitrusting ontwikkelen voor extreem stoere types. Ze hoefden niet lang te zoeken naar een boegbeeld en ambassadeur voor hun merk. De beste testimonial bevond zich al bij DC in de eigen familiekring, namelijk Damons broer Danny Way! Hij heeft als skater meerdere records op zijn naam staan, namelijk die van de hoogste drop (25 m), de verste air (100 m) en de hoogste air (40 m) ooit gedaan. Hiermee zette hij ook steeds DC in de spotlights. In 2005 bezorgde Danny DC, dat toen al in handen was van Quicksilver, nog een primeur: als eerste mens sprong Way met zijn skateboard over de Chinese Muur.

DC – een apart wereldje


De Californiërs wilden zich oorspronkelijk richten op het ontwerpen en produceren van T-shirts onder de naam "Eightball" en DC werd zo al snel een globaal merk met een grote diversiteit. Het repertoire omvat inmiddels alles op het gebied van skating, snow, BMX, surf, motoren, auto's en steeds meer in het lifestyle segment. En zo behoren dus niet alleen extreme sport pro's tot de fans van DC, maar ook urban lovers. Naast performance is design zeker net zo belangrijk. Verschillende subondernemingen zoals Dub Snowboard Clothing, het snowboardmagazine Blunt en de beruchte dvd's maken de extreme kosmos van DC compleet. 

DC bij SNIPES


Ook in de online shop van SNIPES vind je een mooie selectie musthaves van DC: van top (beanies en snapbacks) tot teen (schoenen) en alles daartussen (riemen, portemonnees, T-shirts en accessoires). Scroll er doorheen, bestel rustig vanuit je stoel en kies uit verschillende betaalmethodes. Bovendien wordt je bestelling vanaf €60 gratis geleverd.