Pagina laden...

Diamond Supply Co.

Diamond Supply Co.

Dames Diamond Supply Co.

Filter
Kleur
Zwart
Rood
Wit
Maat
S
M
L
XL
XXL
one size
Prijs
tot
Online only
Ja
Filter
Zwart
Rood
Wit
S
M
L
XL
XXL
one size
tot
Ja
  • Alle filters resetten
9 artikel(en)
Sorteren op:

Diamond Supply Co.: meer dan alleen skateboarding


'Get your shine on', de slogan van het in 1998 in het zonnige Californië opgerichte skateboardmerk Diamond Supply Co. betekent figuurlijk iets als 'Laat zien wat je te bieden hebt.' Met de Diamond Supply Co ...

  • caps
  • beanies
  • T-shirts, of
  • sweatshirts

...steek je gegarandeerd af bij de grote massa. Diamond Supply Co. heeft de kloof tussen de trendy streetwear en het erkende skatelabel succesvol overbrugd. Dit is voornamelijk te danken aan de oprichter Nick Tershay, tegenwoordig beter bekend als Nick Diamond.
In zijn kleine eenkamerappartement in San Francisco kreeg de skater halverwege de jaren '90 tijdens de zogenaamde 'tweede Gouden Eeuw' van de hip hop, het idee om een eigen label op te richten. Naast boards en accessoires wilde hij ook unieke streetwear creëren.
Voor de uitstraling van Diamond Supply Co. werd hij dan ook beïnvloed door de verscheidenheid aan stijlen, zelfs andere dan hip-hop.
 

Diamond Supply Co. 'You can have anything you want'


De kleding van Diamond Supply Co. overtuigt niet alleen door de originele prints en graphics, maar ook door de beste kwaliteit, trendy kleuren en natuurlijk het onmiskenbare diamanten logo. Het begon met een idee, maar Diamond Supply Co. staat vandaag de dag op de Olympus van de hotste streetwear labels: Wereldsterren zoals Jay Z, Rihanna, Nas of Jadakiss zijn nauwelijks meer te spotten zonder de caps, T-shirts en hoodies van Diamond Supply Co. Tenslotte heeft oprichter Nick Diamond altijd diep geloofd in zichzelf en zijn motto: 'You can have anything you want!' Je kunt alles hebben wat je wilt.

 

Diamond Supply Co. bij SNIPES


Overigens, dat motto van Diamond Supply Co., geldt ook bij SNIPES! In de online shop vind je zeker alles wat je hartje begeert. Gewoon je favoriete kledingstuk van Diamond Supply Co. uitkiezen en eenvoudig per muisklik bestellen. Vanaf een bestelwaarde van €60 wordt alles zelfs gratis bij je thuis bezorgd.