Pagina laden...

Lacoste Tracksuits

Lacoste Tracksuits

Dames Lacoste

Filter
Kleur
Zwart
Roze
Wit
Maat
36
37
37.5
38
39
39.5
40
40.5
41
Prijs
tot
Snit
Low
Pasvorm
Regular
Materiaal
Leder
Upper-mix
Filter
Zwart
Roze
Wit
36
37
37.5
38
39
39.5
40
40.5
41
tot
Low
Regular
Leder
Upper-mix
  • Alle filters resetten
6 artikel(en)
Sorteren op:

Lacoste schoenen: elegant en pittig

 

Hoe de krokodil op het poloshirt en uiteindelijk op de Lacoste schoenen kwam? Door veel doorzettingsvermogen, wilskracht en pit natuurlijk. Eigenschappen die aan tennislegende en oprichter van het luxe merk René Lacoste worden toegeschreven door zowel tegenstanders als bewonderaars. En zo kwam het dat de winnaar van de French Open, US Open en Wimbledon tijdens een Davis Cup wedstrijd een bijzondere weddenschap met een teamgenoot aanging. René Lacoste was erg onder de indruk van de krokodillenleren koffer die de captain van het andere team had. Als de Fransman de beslissende wedstrijd zou winnen, zou het Franse team hem zo’n krokodillenleren koffer cadeau doen. Met die prijs in zijn achterhoofd gaf Monsieur Lacoste alles op de baan. Maar hij verloor en de koffer ging aan zijn neus voorbij. René heeft er wel zijn tennisbijnaam ( "Le Crocodile") aan over gehouden. Zijn passie voor mode kwam ook op de baan tot uiting. In 1927 droeg Lacoste voor de eerste keer zijn zelf ontworpen poloshirt met krokodil- en is daarmee ook de uitvinder van een modeklassieker. Het was ook nieuw om zo zichtbaar een merklogo te dragen. Daarom wordt Lacoste ook beschouwd als de vader van de branding cultuur, die snel veel enthousiaste fans vergaarde.


Lacoste schoenen: mooi hoeft niet duur te zijn 


Al sinds 1933 staat Lacoste voor mooie, maar betaalbare tennis-, golf- en zeilkleding. Sinds enige tijd prijkt het iconische krokodilletje, dat is uitgegroeid tot één van de meest bekende logo's, ook op Lacoste schoenen. Net als bij de andere Lacoste producten kun je ook voor je voeten rekenen op klassieke elegantie met een twist.  En hoogwaardige kwaliteit en elegantie hoeven niet ook automatisch burgerlijkheid te betekenen. Het beste van alles; op grote voet leven hoeft zeker niet duur te zijn.


Lacoste schoenen bij SNIPES


See you later, alligator – en wel direct in de online shop. Want bij SNIPES vind je een mooie selectie van de fijne Lacoste schoenen. Bij SNIPES krijgen Lacoste-fans waar voor hun geld. Kies uit verschillende betaalmethoden en geniet van gratis verzending vanaf een bestelwaarde van €60.