Kom bij de SNIPES Family!

Bij SNIPES draait alles om sneakers en street fashion.  Daarom zijn medewerkers van SNIPES steeds op de hoogte van de nieuwste trends op modegebied of lopen er zelfs op vooruit! Er wachten meer dan 1000 gelijkgestemde sneakerfans op jou, die zich verheugen op je teamgeest en betrouwbaarheid!

SNIPES - The Fashion Movement!

Heb je ook zin om iets in gang te zetten? Zorg er dan samen met ons voor dat de wereld wat meer stijl krijgt.  SNIPES is marktleider op het gebied van sneakers en street fashion en voert al meer dan 15 jaar met succes wereldmerken zoals NIKE, Jordan, Adidas, New Balance, VANS, Cayler & Sons en Mitchell & Ness. Samen met de andere bij SNIPES te verkrijgen merken zijn ze toonaangevend voor het modebeeld in de wereld. Maak deel uit van deze beweging en word boodschapper van stijl, zelfbewustzijn en goede smaak.

Carrière bij SNIPES!

Zoals bij alle jonge bedrijven zijn bij SNIPES alle wegen naar boven vrij te bewandelen. En dat op elk gebied: in de Sales of op het Support Office. Als jij verantwoordelijkheid als sleutel tot succes ziet, dan staat je niets in de weg bij SNIPES. It's up to YOU!

Als bijbaan?

De perfecte parttimebaan! Relaxte sfeer, flexibele arbeidstijden en dat midden in het bruisende leven! Want de SNIPES stores bevinden zich midden in de stad. Slaapverwekkende pauzes en lastig te bereiken filialen zijn er genoeg, maar niet bij SNIPES!

NAAR DE OPENSTAANDE VACATURES