Respect the past, embrace the future

Bij Joey Bada$$ zit hiphop in zijn bloed. De MC mag dan pas 23 zijn, voor de ogen van de hele hiphopwereld is hij van New Yorks hotste nieuwkomer uitgegroeid tot een gevestigd artiest die zich bewust is van zijn verantwoordelijkheid en impact op de community. Joey Bada$$ doet niet aan clichés, maar probeert ze te doorbreken. Voor hem dus geen thema's als dope, geld en geweld maar maatschappijkritiek, want hij wil de wereld een beetje beter maken met zijn muziek. Voor hemzelf, voor zijn mensen en voor de hiphop .

 

True to the roots geldt dan ook voor zijn apparel. Klassieke menswear looks uit de nineties, geïnspireerd op de geboorteplaats van de rapmuziek: New York City! De hele collectie lijkt rechtstreeks afkomstig uit zo'n iconische eastcoast rapvideo. Eén van de highlights is de gele windbreaker met contrasterende details en de block track pants in een retro tape-uitvoering. De andere windbreaker uit de collectie grijpt terug op de kleuren van de stad New York: blauw, wit en oranje! De look wordt afgerond met een SNIPES patch op de mouw. Minstens zo typisch voor NY is de Stripe Tee met horizontale strepen in oranje en wit.

En bij de nieuwe collectie vind je via ons Spotify-profiel ook nog eens de Joey Bada$$ x SNIPES playlist. 20 van zijn hotste nummers, features en posse cuts met leden van zijn Pro Era crew.