Membercard SNIPES

Voordelen van de Membercard

Met de SNIPES Membercard krijg je exclusieve kortingen. Bij aankopen tot € 199,99 krijg je 3% korting en vanaf € 200,- zelfs 5% korting op de totale aankoop. Dit geldt zowel voor bestellingen in de online shop als voor aankopen in de SNIPES Stores. Of het nu om sneakers, streetwear, accessoires of headwear gaat.

 

Om van deze mooie aanbiedingen te kunnen profiteren hoef je alleen de Membercard aan de kassa van de Store te laten zien of het 13-cijferige Membercard-nummer (op de achterkant onder de barcode) online in te vullen bij je klantgegevens (bij Jouw gegevens). Hoe dat precies gaat, laten we je hier zien.

 

Hoe krijg ik een SNIPES Membercard?

Je kunt een SNIPES Membercard op de volgende manieren aanvragen:


Je bent nog geen geregistreerde klant?

Dan kun je heel eenvoudig tijdens het registreren onderaan de pagina een vinkje zetten en daarmee de Membercard aanvragen. De korting wordt meteen in het systeem vastgelegd en per direct bij iedere bestelling verrekend.  


Membercard

Je bent al klant?

In je klantaccount vind je bij "Jouw gegevens" het item "Factuuradres". Helemaal onderaan het formulier kun je bij "Membercard-nummer" een vinkje zetten bij "Membercard aanvragen" en de wijziging vervolgens opslaan. De korting is nu in het systeem vastgelegd en wordt per direct bij iedere bestelling verrekend.


Membercard

Of...

... Je gaat naar één van onze Stores en vult het aanvraagformulier voor een Membercard in. Deze zijn te verkrijgen aan de kassa. Je krijgt je kaart dan binnen 4 weken per post toegestuurd. 

 


 

Je hebt al een Membercard en wilt deze online activeren? 

Dat kun doen tijdens het registreren in de online shop of, wanneer je al geregistreerd bent, via je klantaccount bij: 

Jouw gegevens / Factuuradres. Onderaan op het formulier kun je het 13-cijferige Membercardnummer invullen. Dit nummer staat onder de barcode op je kaart. Daarna bevestigen door de gegevens op te slaan. De korting wordt dan ook bij iedere online bestelling automatisch verrekend.

 

 

Wat moet ik doen bij verlies van de kaart?

Ben je je SNIPES Membercard kwijt? Geen probleem, want je kunt gratis een nieuwe kaart aanvragen. Stuur een e-mail naar onlineservice-nl@snipes.com met als onderwerp SNIPES Membercard en leg de situatie kort uit. De nieuwe kaart wordt dan per post naar het door jou opgegeven adres gestuurd.

 

 

 

Nog vragen?

Bekijk de SNIPES Membercard algemene voorwaarden. Staat de informatie die je zoekt er niet tussen, dan kun je ons uiteraard ook op elk moment een e-mail sturen (onlineservice-nl@snipes.com) met als onderwerp SNIPES Membercard. Ons serviceteam zal je vraag zo snel mogelijk behandelen en tijdig contact met je opnemen.