Pagina laden...

Bestelling

Zodra we je pakket hebben overgedragen aan PostNL, sturen we je via e-mail een verzendbevestiging met daarin je leveringsnummer en een link om je bestelling te tracken. Bovendien is je leveringsnummer op elk moment terug te vinden in je klantaccount.

Gastbestelling: Als je je bestelling als gast hebt geplaatst, kan je de status van je bestelling volgen via de link in de e-mail met de orderbevestiging, of door je leveringsnummer, e-mailadres en postcode in te voeren in het login gedeelte.
 
Na elke bestelling ontvang je van ons een bevestiging via e-mail. Daarnaast kun je in je klantaccount op ieder moment de actuele status van je bestelling inzien.

Als je je bestelling als gast hebt geplaatst, kun je de status van je bestelling volgen via de link in de e-mail met de orderbevestiging, of door je leveringsnummer, e-mailadres en postcode in te voeren in het login gedeelte.
 
Helaas kunnen we je bestelling niet telefonisch registeren. Je kan wel op elk moment je bestelling plaatsen via de online shop.
 
Tip: controleer je spamfolder. Als je daar geen orderbevestiging kan vinden, controleer dan in je klantaccount of je e-mailadres correct is. Als je nog steeds geen bevestiging hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.
 
Om de snelst mogelijke verzending te garanderen, wordt je bestelling onmiddellijk nadat deze is afgerond naar ons verzendmagazijn gestuurd en verwerkt. Een wijziging of annulering van je bestelling is daardoor helaas niet mogelijk.
 
Begrijp alsjeblieft dat onze prijzen kunnen wijzigen afhankelijk van verschillende acties en sale-fases. Als je een artikel reeds hebt aangekocht kunnen we je het verschil in prijs niet terugbetalen.
 
Om de beschikbaarheid te zien van een bepaalde maat, klik je op de maat en dan krijg je te zien hoeveel exemplaren er nog beschikbaar zijn. De meeste van onze producten zijn zowel online als in de stores beschikbaar, maar sommigen echter alleen in de stores.

Dit vind je terug op de productdetailpagina van een artikel.

De verzending van je pakket gebeurt meestal nog op dezelfde dag, als je je bestelling hebt geplaatst voor 16u (op werkdagen).

 

Nog vragen?