Pagina laden...

Betaling

iDeal: 

Met iDEAL betaal je in onze online shop door een online betaling te doen. Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je jezelf daarvoor hoeft aan te melden. Nadat je iDEAL hebt geselecteerd in de betaalmethoden word je, nadat je je bank selecteert, online doorgestuurd naar de login pagina van je bank. Hier kun je jezelf aanmelden zoals gebruikelijk met je rekeningnummer en pincode. Het systeem maakt automatisch een overdracht, waarin alle details van de aankoop worden verwerkt. Je ontvangt een bevestiging van de betaling die je kunt printen.

Of jouw bank deze online betaalservice ook aanbiedt kun je hier nakijken.

PayPal:

PayPal is een online betalingsservice waarmee je veilig, gemakkelijk en snel online kunt betalen.

Hoe het werkt: je slaat je gegevens éénmalig op in een PayPal-rekening. Tijdens het bestellen in de SNIPES online shop, word je automatisch doorgelinkt naar PayPal. Hier vul je je PayPal gegevens in, je e-mailadres en persoonlijk wachtwoord, en bevestig je de betaling.

Zodra je vervolgens op de knop 'NU KOPEN' op de bestelpagina klikt, is je betaling geautoriseerd. Je PayPal-rekening wordt gedebiteerd op het moment dat je pakket wordt verzonden; in het geval van een retour wordt je rekening gecrediteerd op het moment dat je retour werd verwerkt in ons logistiek centrum.

Als je nog geen PayPal klant bent dan kun je altijd een PayPal rekening openen.

Creditcard:

Betalen met creditcard is een eenvoudige en veilige manier om aankopen te doen in de SNIPES online shop. Je kunt de meeste creditcards met het MasterCard- en Visa-symbool gebruiken. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Het geld wordt van je creditcard geboekt op het moment dat je bestelling door ons verstuurd wordt en bij een retour wordt het geld direct op je creditcard teruggeboekt zodra je retour in ons logistiek centrum is verwerkt.

Als extra veiligheidsmaatregel, maken wij gebruik van de 3-D Secure processen "Verified by Visa” en “MastercardSecureCode". Nadat je op de betaalpagina het creditcardnummer van je Visa of Mastercard ingevuld hebt, maken wij een verbinding met de uitgever van je kaart, zodat je jouw identiteit kan bevestigen door middel van een code. Pas na een succesvolle autorisatie, wordt de creditcardbetaling uitgevoerd. Door dit extra niveau van beveiliging op je creditcard wordt misbruik door diefstal of duplicatie voorkomen.

Je kunt bij je bank informeren naar de veiligheid van je creditcard en het gebruik van het nieuwe 3-D secure proces.

Sofort:

SOFORT Banking is een innovatieve online betaalmethode met TÜV certificaat (zeer gerenommeerd Duits keuringsinstituut, m.b.t. beveiliging van gegevens en privacy). Sofort is een systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop volgens de hoogste veiligheidsstandaarden. Sofort werkt volgens de PIN/TAN methode.

Zo werkt het: Na het plaatsen van je bestelling op SNIPES kom je in de beveiligde omgeving van Sofort terecht. Jij hoeft alleen nog je rekeningnummer en pasnummer in te vullen en - net als bij online bankieren - je pincode en de code die je via je bank krijgt. Vervolgens bevestig je de transactie. Het geld wordt onmiddellijk afgeschreven van je rekening.

Uitgebreide informatie over de veiligheid van Sofort met TÜV goedgekeurd privacybeleid kun je hier vinden.

Gift card:

De SNIPES gift card is een betaalmiddel waarmee je in onze online shop én in onze stores kan betalen. Gift cards kan je voor een bedrag naar keuze aankopen in onze fysieke stores. Je kan een gift card in delen of in zijn geheel inwisselen.

In de online shop werkt het als volgt: nadat je de gewenste items hebt toegevoegd aan je winkelwagen en op ‘NAAR DE KASSA’ hebt gedrukt, kan je verschillende betaalwijzen selecteren. Hier vink je de optie "gift card verzilveren" aan en voer je het kaartnummer, de pincode en de veiligheidscode in. Het 18-cijferige kaartnummer vind je op de achterkant, boven de barcode. De pincode vind je naast de barcode en daarvoor moet je het zilveren laagje wegkrassen.

Als je alles hebt ingevuld, klik je op inwisselen en wordt het bedrag in mindering gebracht. Als het totaalbedrag van je bestelling hoger is dan het bedrag van je gift card, kan je een andere betaalmethode selecteren om het restbedrag te betalen.  
Als extra veiligheidsmaatregel, maken wij gebruik van de 3-D Secure processen "Verified by Visa” en “MastercardSecureCode". Nadat je op de betaalpagina het creditcardnummer van je Visa of Mastercard hebt ingevuld, maken wij een verbinding met de uitgever van je kaart, hiermee moet je jouw identiteit bevestigen door middel van een code.

Pas na een succesvolle autorisatie, wordt de creditcardbetaling uitgevoerd. Door dit extra niveau van beveiliging op je creditcard wordt misbruik door diefstal of duplicatie voorkomen.
 
De veiligheid van je gegevens is een absolute prioriteit voor ons. Je betalingsgegevens worden uitsluitend gebruikt om de betaling van de door jou bestelde artikelen af te wikkelen en worden niet opgeslagen. Voor de overdracht van alle persoonlijke gegevens wordt bij ons de zogenaamde SSL-versleuteling (Secure Socket Layer) gebruikt.

Als extra veiligheidsmaatregel, maken wij gebruik van de 3-D Secure processen "Verified by Visa” en “MastercardSecureCode". Nadat je op de betaalpagina het creditcardnummer van je Visa of Mastercard hebt ingevuld, maken wij een verbinding met de uitgever van je kaart, hiermee moet je jouw identiteit bevestigen door middel van een code. Pas na een succesvolle autorisatie, wordt de creditcardbetaling uitgevoerd. Door dit extra niveau van beveiliging op je creditcard wordt misbruik door diefstal of duplicatie voorkomen.

Je kunt bij je bank informeren naar de veiligheid van je creditcard en het gebruik van het nieuwe 3-D secure proces.

Bovendien draagt onze winkel een goedkeuringscertificaat van de gerenommeerde provider Trusted shops voor "Veilig winkelen". Voor € 0,98 kun je een Trusted shops kopersbescherming afsluiten. Hiermee wordt je bestelling extra beveiligd en krijg je met je aankoop de geld-terug-garantie. 

Nog vragen?