Pagina laden...

Gift cards / kortingen

Gift cards kunnen voorlopig alleen aangekocht worden in onze stores. 
Je kan een gift card uiteraard wel als betaalmethode gebruiken in de online shop.
 
De SNIPES gift card is een betaalmiddel waarmee je in onze online shop én in onze stores kan betalen. Gift cards kan je voor een bedrag naar keuze aankopen in onze fysieke stores. Je kan een gift card in delen of in zijn geheel inwisselen.

In de online shop werkt het als volgt: nadat je de gewenste items hebt toegevoegd aan je winkelwagen en op ‘NAAR DE KASSA’ hebt gedrukt, kan je verschillende betaalwijzen selecteren. Hier vink je de optie "gift card verzilveren" aan en voer je het kaartnummer, de pincode en de veiligheidscode in. Het 18-cijferige kaartnummer vind je op de achterkant, boven de barcode. De pincode vind je naast de barcode en daarvoor moet je het zilveren laagje wegkrassen.

Als je alles hebt ingevuld, klik je op inwisselen en wordt het bedrag in mindering gebracht.
 
We trekken alleen het bedrag van je bestelling af van de gift card. Het resterende saldo blijft op je gift card staan en kan worden ingewisseld bij een volgende aankoop.
 
Om op de hoogte te blijven van actuele trends, aanbiedingen en kortingsacties van SNIPES, kan je je hier inschrijven op onze newsletter.

Afmelding is op elk gewenst moment mogelijk.
 
SNIPES behoudt zich het recht voor om bepaalde artikelen uit te sluiten van promoties en kortingen. Over het algemeen worden NIKE Air Force 1, Air Jordan sneakers, sommige NIKE Club items en bepaalde Hot Releases uitgesloten van alle kortingen.

Bovendien kunnen de meeste kortingen niet gecombineerd worden.

 

Heb je hulp nodig?