NIKE Snapback-Cap Futura black/white

Artikelnr.: 7005001
  • Product informatie
  • Merk informatie
  • Betaalwijzen

NIKE enthousiasmeert hier met een typisch minimalistische look: de Futura snapback cap van wol is diepzwart en juist daarom onopvallend casual. Centraal in dit design staat het witte, gestikte opschrift op de voorzijde: de iconische vier blokletters met het wereldberoemde 'Swoosh'-symbool. De snapback-style zorgt ervoor dat de cap variabel instelbaar is en daardoor altijd perfect op het hoofd zit.

Features:

    >li>Snapback-style voor een variabele pasvorm
  • Rechte klep
  • Logostiksel
  • Materiaal: 100% wol

Hoe kan ik betalen?
Online bankoverschrijving met TÜV gecertificeerde gegevensbescherming. Houd je online bankgegevens bij de hand (PIN/TAN).
Met creditcard betalen in de SNIPES Onlineshop is veilig. Het geld wordt van je creditcard geboekt op het moment dat je levering door ons verstuurd wordt. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Als je een artikel terugstuurt, wordt het geld direct op je creditcard teruggeboekt.
PayPal is een volledig veilige en snelle betaalmethode. Via je e-mailadres en PayPal wachtwoord kun je betalingen verrichten. Wanneer je nog geen PayPal klant bent dan kun je altijd een Paypal rekening openen.
Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je jezelf daarvoor hoeft aan te melden.

Ook iets voor jou?

 

<