Pagina laden...

Pegador

154 artikel(en)
Filter
Voor wie?
Heren
Kids
Dames
Kleur
Beige
Zwart
Blauw
Groen
Grijs
Oranje
Roze
Rood
Wit
Maat
XS
S
M
L
XL
XXL
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
one size
Prijs
tot
Materiaal
Katoen
Nylon
Polyacryl
Polyamide
Polyester
Online only
Ja
Sorteren op:
154 artikel(en)
Sorteren op:


PEGADOR – Een jong merk met vision

In 2018 startte het jonge modelabel PEGADOR met een vision. De vision was niet alleen om een brand te vestigen, maar ook om een lifestyle. Het inspireren en overbrengen van positieve vibes is de filosofie van dit merk. Het idee erachter is vooral om streetwear te creëren in constante perfectie op het gebied van design, stoffen en kwaliteit. Zo is de street de kern van de inspiratie van PEGADOR.

Lifestyle in plaats van kleding - PEGADOR straalt kwaliteit uit

Het jonge, ambitieuze merk uit Duitsland gelooft dat mode niet alleen kleding is, maar ook een manier van leven. Met de drive om elke collectie beter te maken dan de vorige, leveren ze kledingproducten van de beste kwaliteit. De bedoeling is hier hoogwaardig en stijlvol en PEGADOR voert dit compromisloos uit.

PEGADOR designt positive vibes

Het bijzondere van PEGADOR is dat ze niet alleen streetwear produceren, maar ook positieve vibes. Het urban modemerk vertrouwt op de verspreiding van creatieve en sociale messages voor een betere saamhorigheid. De designs schitteren vaak door hun eenvoudige schoonheid en het beste draagcomfort.

PEGADOR – Het merk van voetbalsterren

De authentieke en dynamische look is altijd geïnspireerd op de straat. Van shirts tot hoodies tot winterjassen, PEGADOR creëert styles voor zowel sportieve als casual types. Ze stellen zichzelf altijd hoge eisen op het gebied van kwaliteit, design en stofkeuze. Vooral voetbalsterren werden zich bewust van het merk en enkele van de grootste voetballers zoals Robin Gosens of Kevin De Bruyne dragen het merk graag in hun vrije tijd.