Pagina laden...

47 Brand

14 artikel(en)
Filter
Voor wie?
Heren
Dames
Kleur
Beige
Zwart
Blauw
Bruin
Groen
Oranje
Paars
Rood
Geel
Maat
one size
Prijs
tot
Materiaal
Katoen
Polyacryl
Online only
Ja
Filter
Heren
Dames
Beige
Zwart
Blauw
Bruin
Groen
Oranje
Paars
Rood
Geel
one size
tot
Katoen
Polyacryl
Ja
Sorteren op:
14 artikel(en)
Sorteren op:

47 Brand – The Hustle!

In 1938 verhuisde de tweeling Henry en Arthur D'Angelo met hun familie naar Amerika. Bij hun aankomst in New York waren de jongens sprakeloos. Ze hadden nog nooit zoiets als het Vrijheidsbeeld of de wolkenkrabbers van New York gezien. Niet veel later trokken de oprichters van 47 Brand naar Boston - in het hart van de Boston winter. Hoe konden ze dan geld verdienen? Door sneeuw te ruimen natuurlijk! Hustlin'! Ze spraken allebei geen Engels, maar leerden al snel "2 cents" wanneer ze bloemen verkochten, schoenen poetsten of kranten voor het stadion van de Boston Red Sox, het Fenway Park, verkochten. Hustlin'! "Waar gaat honkbal eigenlijk over?!" vragen de broers zich af terwijl ze het stadion probeerden binnen te sluipen. Ze werden al snel grote honkbal fans en begonnen in 1947 Red Sox souvenirs te verkopen zoals vlaggen bijvoorbeeld. Je hoort het al: hustlin'! Ze werken zich steeds verder op totdat ze besluiten om ook petten te gaan produceren. In 1967 besloten ze een kantoorgebouw langs Fenway Park op de "Yawkey Way" te kopen. In dit gebouw groeiden de 4 zonen van Arthur D'Angelo op, die daarna ook in de winkel mee gingen helpen. Het merk 47 Brand werd zo geboren en zal voor eeuwig en altijd met Boston en honkbal verbonden blijven.

47 Brand – team caps en meer!

47 Brand legde al in de jaren 60 de nadruk op kwaliteitsvolle petten. De klassieke 47 Brand cap kreeg de naam "Franchise" en heeft de typisch gebogen klep en heel wat leuke details. Niet lang daarna merkten de oprichters van 47 Brand dat de petten alleen lang niet voldoende waren. Ze besloten daarom om ook shirts te gaan maken. Voor hun shirts geldt hetzelde als voor hun petten: "Quality first and attention to detail." 47 Brand heeft nu alle denkbare licenties voor college- en pro-level competities en teams en heeft zelfs samengewerkt met Supreme New York voor een New York Yankees Collection in 2015. Tussen haakjes: Arthur D'Angelo en zijn zonen vinden nog steeds tijd om de thuiswedstrijden van de Boston Red Sox bij te wonen - van 1947 tot het winnen van de World Series in 2004 heeft Arthur nooit een thuiswedstrijd gemist. Hij kreeg de titel "Mayor of Fenway Park" en een vermelding in de Red Sox Hall of Fame.
 

47 Brand Caps in de SNIPES online shop

Als je een Amerikaanse sportfan bent die op zoek is naar een nieuwe pet van je favoriete team, kan je niet ontsnappen aan 47 Brand. In de online shop van SNIPES vind je klassieke caps met gebogen klep, snapbacks, caps in traditionele teamkleuren en meer. Scroll doorheen de caps van 47 Brand, bestel rustig vanuit je stoel en kies uit verschillende betaalmethodes. Bovendien wordt je bestelling vanaf €60 gratis geleverd.