Pagina laden...

Sean John

7 artikel(en)
Filter
Voor wie?
Heren
Kids
Dames
Kleur
Beige
Zwart
Blauw
Groen
Roze
Paars
Wit
Geel
Maat
one size
Prijs
tot
Materiaal
Katoen
Nylon
Polyacryl
Online only
Ja
Filter
Heren
Kids
Dames
Beige
Zwart
Blauw
Groen
Roze
Paars
Wit
Geel
one size
tot
Katoen
Nylon
Polyacryl
Ja
Sorteren op:
7 artikel(en)
Sorteren op:


SEAN JOHN – Het merk van P. Diddy

Naast de oprichting in 1998 delen SEAN JOHN en SNIPES vooral de nauwe band met de Hip Hop Culture. Niemand minder dan Sean Combs aka. P. Diddy heeft het merk eind jaren 90 zelf opgericht en heeft een succesverhaal gevormd dat tot op de dag van vandaag voortduurt.


Van Hip-Hop naar Haute Couture

In het begin stond SEAN JOHN nog voor kleding en sneakers, vooral voor hiphop en streetwear, maar halverwege de jaren 2000 vond het merk zichzelf opnieuw uit en liet het zien dat het nog veel meer potentie had. Vanaf dat moment richtte het bedrijf zich op hoge kwaliteit en is sindsdien actief op het gebied van prêt-à-porter en haute couture mode. Het succes van deze verandering duurt tot op de dag van vandaag voort.


SEAN JOHN – Kwaliteit, dat meermaals is toegekend!

SEAN JOHN heeft meerdere onderscheidingen ontvangen van de Council of Fashion Designers of America (CFDA). "excellent", terwijl Diddy zelf in 2004 door de CFDA werd uitgeroepen tot "Meanswear Designer of the Year". Deze onderscheiding droeg verder bij aan het succes van het modelabel. Terwijl het merk zich aanvankelijk richtte op urban en streetwear, herdefinieerde het herenkleding in de jaren '00. Diddy's uitzonderlijke levensstijl wordt weerspiegeld in het onberispelijke ontwerp van het merk. Hiermee overbrugden ze de kloof tussen stijlvolle herenmode en streetwear lang voordat het een rage was.


Van maatpakken tot parfum - SEAN JOHN is meer dan alleen een modemerk!

SEAN JOHN omvat nu meerdere categorieën, waaronder maatpakken, bovenkleding, hoeden, horloges, brillen, parfum, loungewear en linnengoed. Het merk staat al meer dan 20 jaar voor hoogwaardige producten en een onberispelijk design. Sean John is altijd een pionier geweest en heeft tot op de dag van vandaag de vinger aan de pols van de tijd.


Fashion als levensgevoel

SEAN JOHN verkoopt niet alleen mode, maar veel meer een levenshouding voor degenen die groot dromen. SEAN JOHN laat zien dat grenzen er zijn om te overschrijden of om de woorden van P. Diddy te gebruiken: “Mode is onderdeel van mijn leven, het is belangrijk om te dromen en Sean John was altijd een droom die uitkwam.“