Pagina laden...

Dickies

64 artikel(en)
Filter
Voor wie?
Heren
Dames
Kleur
Beige
Zwart
Blauw
Turkoois
Bruin
Groen
Grijs
Oranje
Paars
Wit
Multicolor
Maat
S
M
L
XL
XXL
28
29
30
31
32
33
34
Prijs
tot
Materiaal
Katoen
Polyamide
Polyester
Viskose
Online only
Ja
Filter
Heren
Dames
Beige
Zwart
Blauw
Turkoois
Bruin
Groen
Grijs
Oranje
Paars
Wit
Multicolor
S
M
L
XL
XXL
28
29
30
31
32
33
34
tot
Katoen
Polyamide
Polyester
Viskose
Ja
Sorteren op:
64 artikel(en)
Sorteren op:

Dickies broeken: Goede stijl is hard werken

Fashion? Dit stond eigenlijk niet op de agenda van de oprichters van Dickies. Op het gebied van streetwear zijn de broeken van Dickies in feite echte dwarsliggers. Want de broeken, die eigenlijk niet in een streetstyle repertoire mogen ontbreken, waren oorspronkelijk bedoeld voor een heel ander cliënteel. Toen E.E. Dickie en C.N. Williamson in 1922 hun Williamson-Dickie kledingbedrijf oprichtten, wilden ze vooral de hardwerkende mensen bedienen. Want al sinds 1918 hadden de twee in de auto-industrie samen een zaak en de ervaring opgedaan dat de daar gebruikte werkkleding niet voldeed aan de gebruikseisen. Dickies broeken moesten de olievelden en bouwplaatsen van deze wereld veroveren en een betrouwbare partner zijn voor iedereen die van aanpakken wist. Voltreffer.
In de jaren 50 introduceerden de Texaanse olie-arbeiders de Dickies broek in het Midden-Oosten en van daaruit in de hele wereld.
Vandaag de dag zijn er niet alleen Dickies in alle staten van de VS, maar ook in Zuid-Afrika, Australië, Rusland, Chili, Japan, Mexico en gelukkig ook in Europese landen.

Dickies broeken: meer dan 80 jaar professionele ervaring

De mondiale vraag had niet alleen betrekking op de werkkleding van Dickies, die niet voor niets beroemd is om het 'excellente comfort en de uitstekende bescherming'. Want begin jaren 90 waren het de skaters en West Coast rappers zoals Dr Dre en Ice Cube die de Dickies broeken het eerst introduceerden binnen de musicscene en met hun media-aandacht ook op de zeer grote mode-podia.
'Tested to the limit'? Past perfect. Tenslotte willen ook beroepssterren geen concessies doen aan uitstekende bescherming en comfort.
Hun fans net zo min. Zelfs als Dickies zelf geen reclame maakt voor zijn stijl-image: intussen is niet alleen de klassieke Chino met de typische vouw een vast basis-item in de kledingkast. Meer dan 80 jaar professionele ervaring zegt genoeg.

Dickies broeken bij SNIPES

Dickies broeken vormen een erg modern en tegelijkertijd traditioneel ontwerp. In de online shop van SNIPES vind je Dickies broeken in verschillende modellen, van Straight Work, O-Dog tot aan de C-serie. Kleuren van suède tot kaki en English Red zorgen voor afwisseling; zowel op het werk als bij het chillen.