SNIPES Dirt & Wet Protector Spray 250 ml

Artikelnr.: 2985004
 • Product informatie
 • Betaalwijzen

Daar is die dan, de Dirt & Wet Protector onderhoudsspray van SNIPES! Met dit wondermiddel kun je jouw sneakers beschermen tegen vocht en vuil. Simpelweg opspuiten, laten drogen en klaar! De SNIPES Dirt & Wet Protector is geschikt voor alle materialen: gladleder, suèdeleder, canvas of mesh. Vieze en doorweekte sneakers zijn vanaf nu verleden tijd. Te mooi om waar te zijn? Check de video!

Gebruiksaanwijzing: verwijder eerst alle vuil van jouw sneakers, bijvoorbeeld met SNIPES Multiclean, en test de spray voor de zekerheid eerst op een onopvallende plek. Spuit de sneakers vanaf ca. 30 cm afstand gelijkmatig in. Zodra de spray droog is, is de Dirt & Wet Protector actief. Voor een doorlopende bescherming na enige tijd herhalen.

Inhoud: 100 ml = 2,80 euro

 

Hoe kan ik betalen?
Online bankoverschrijving met TÜV gecertificeerde gegevensbescherming. Houd je online bankgegevens bij de hand (PIN/TAN).
Met creditcard betalen in de SNIPES Onlineshop is veilig. Het geld wordt van je creditcard geboekt op het moment dat je levering door ons verstuurd wordt. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Als je een artikel terugstuurt, wordt het geld direct op je creditcard teruggeboekt.
PayPal is een volledig veilige en snelle betaalmethode. Via je e-mailadres en PayPal wachtwoord kun je betalingen verrichten. Wanneer je nog geen PayPal klant bent dan kun je altijd een Paypal rekening openen.
Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je jezelf daarvoor hoeft aan te melden.

Ook iets voor jou?

 
 • Andere klanten kochten ook
 • snipesexclusiveflag Snipes Multi Clean 75 ml
  SNIPES Snipes Multi Clean 75 ml
  € 4,99
 • snipesexclusiveflag Snipes combi borstel
  SNIPES Snipes combi borstel
  € 2,99
 • snipesexclusiveflag Snipes Velour Reiniger
  SNIPES Snipes Velour Reiniger
  € 4,99
 • incl. btw en excl. Verzendkosten
  Andere kleuren
  Rope Laces black
  SNIPES Rope Laces black
  € 2,99
 • 200 ml bus
  Crep Protect 200 ml bus
  € 13,99