Flexfit Flexfit Cap navy

Artikelnr.: 7000501
  • Product informatie
  • Merk informatie
  • Betaalwijzen

De Flexfit cap navy in marineblauw valt op door zijn eenvoud. Toch overtuigen de caps van Flexfit niet alleen door hun tijdloze look, maar ook door hun perfecte pasvorm. Met het innovatieve en gepatenteerde stretchbandsysteem hebben de caps geen extra sluiting nodig. De petten van Flexfit zitten dan ook als gegoten, aangenomen dat je de juiste maatcategorie (Youth t/m XL) hebt bepaald.!

Features:

  • Zonder extra sluiting
  • Met gepatenteerde stretchband
  • Materiaal: 63% polyester, 34% katoen, 3% elasthaan

Hoe kan ik betalen?
Online bankoverschrijving met TÜV gecertificeerde gegevensbescherming. Houd je online bankgegevens bij de hand (PIN/TAN).
Met creditcard betalen in de SNIPES Onlineshop is veilig. Het geld wordt van je creditcard geboekt op het moment dat je levering door ons verstuurd wordt. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Als je een artikel terugstuurt, wordt het geld direct op je creditcard teruggeboekt.
PayPal is een volledig veilige en snelle betaalmethode. Via je e-mailadres en PayPal wachtwoord kun je betalingen verrichten. Wanneer je nog geen PayPal klant bent dan kun je altijd een Paypal rekening openen.
Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je telebankiert, kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je jezelf daarvoor hoeft aan te melden.

Ook iets voor jou?