Pagina laden...
Evergreen_LP_Back_1920x800.jpg
Black Week
Black Week is over!
Thank you for shopping! Kom volgend jaar terug om de beste deals te krijgen en join de CLIQUE voor meer exclusieve aanbiedingen!
Evergreen_LP_Back_620x800.jpg
Clique
Newsletter
Black Friday – Ultiem Shopping bij SNIPES!

De Black Friday is terug! Voor alle shopaholics en fashionistas heeft SNIPES in November weer mooie aanbiedingen klaarliggen. Zoals elk jaar bieden veel retailers geweldige aanbiedingen en kortingen op de laatste vrijdag van november.

Black Friday vindt zijn oorsprong in de USA en vindt plaats op de dag na Thanksgiving. Na een stevige familiemaaltijd trakteren velen zichzelf op een lang weekend en hebben ze zin om te shoppen. Zo ontstond Black Friday, dat vooral een feestdag werd voor mode- en fashionheads. De winter is in aantocht en de eerste kerstinkopen kunnen al gedaan worden. De winter is in aantocht en de eerste kerstinkopen kunnen al gedaan worden.

Wie houdt er niet van om met kerst in november van de cadeaustress af te komen? SNIPES heeft genoeg acties voor je zodat je gemakkelijk je cadeaus kunt bestellen in de online shop, maar dat is nog niet alles. Black Friday markeert ook het begin van Black Week bij SNIPES.

Heb je geen zin in de chaos in de winkels en bestel je je sneakers of T-shirts liever vanuit je luie stoel, dan staat het internet voor je open op Black Friday. De SNIPES Online Store heeft in het begin genoeg acties, dat je je kerstcadeaus of persoonlijke producten gemakkelijk kunt kopen in de online winkels.Als het om urban en streetwear gaat, dan is SNIPES natuurlijk de perfecte site, want er zijn hier talloze aanbiedingen en vooral de percentages dalen!Black Week bij SNIPES! – Een week vol crazy deals

Black Friday heeft een zeer lange traditie. Daarnaast zijn de Verenigde Staten en SNIPES diep geworteld. Hip-Hop, Urban, Street-Culture... Dit alles connect SNIPES met de USA. Daarom hebben Black Friday en Black Week ook hier een lange traditie. Dit jaar is het weer zover. Eind november trakteert SNIPES je op de biggest deals voor je garderobe, want wat is er nou leuker dan shoppen voor je favoriete kleding en tegelijkertijd veel geld besparen?

Houd je van hoodies met een oversized look of ga je liever voor een cute crop tops? SNIPES heeft voor iedereen de juiste producten.Shirts, sweatpants of accessoires hier wordt shopping honger met de hottest brands en top merken gestild! Met onder andere Nike, Jordan, Reebok, Karl Kani, Pegador of Adidas bij SNIPES er is voor iedereen een geschikte style!De percentages dalen - trakteer jezelf op je favorite styles!

Bij SNIPES krijg je alles wat je shoppinghart begeert! Aanbiedingen, kortingen en deals zijn overal tijdens Black Week! Het wordt black voor je ogen. Je kunt opstappen in de online winkel 50% korting op alle categories; schoenen, kleding en accessoires, inclusief sale. Welke fashion taste je ook hebt, bij SNIPES is er voor ieder wat wils. Als het om urban, hiphop en streetwear gaat, is SNIPES de beste. Van jassen, denim, hoodies, van caps tot tee’s alles staat voor je klaar en uiteraard heeft SNIPES ook jouw favoriete sneakers in de winkel. Maar je moet wel opschieten, want de percentages op SNIPES-items zijn slechts korte tijd beschikbaar!

Er zijn hottest prijzen op Black Friday! Om geen deal te missen, is het het beste om de SNIPES-App te downloaden en je op de Newsletter te abboneren, hierdoor heb je duidelijke voordelen en ben je altijd op de hoogte van de laatste deals en kortingen, want Black Friday nev er sleeps. Mocht je na vrijdag nog willen shoppen, no worries. De Black Week-aanbiedingen lopen door tot na vrijdag, zodat je de items en producten kunt krijgen die je verdient. Perfectioneer je style exclusief op Black Friday!

Happy Shopping!