Pagina laden...

New Era

New Era

Categorieën

Kids New Era

Filter
Kleur
Rood
Maat
one size
Prijs
tot
Online only
Ja
Filter
Rood
one size
tot
Ja
  • Alle filters resetten
1 artikel(en)
Sorteren op:

New Era, stijl met verstand


'Handcrafted to fit your life'. Al 100 jaar ontwerpt  New Era caps en mutsen voor baseballfans, hip-hoppers, skaters, comicbook-fans, voor jou, voor mij, voor stylers met verstand. New Era is door de Duitse emigrant Ehrhardt Koch opgericht in 1920 in Buffalo. Aanvankelijk leverde New Era aan de Amerikaanse Baseball League klassieke caps. In 1954 kwam ook de doorbraak buiten de sport om. Met de inmiddels legendarische 59Fifty moest eindelijk een New Era beginnen en de karakteristieke cap moest de constante metgezel worden van de global fashioncrowd. Nu zijn New Era-klassiekers als de New Era Cap Basic, New Era Cap Authentic Cardinals, New Era Cap MLB Authentic Dodgers, New Era Cap Trucker Cap niet meer weg te denken uit de sport en streetfashionscene. Geen wonder dat fans en stijlexperts als Spike Lee en Jan Delay de ontwerpers al eer bewezen en sterren als Pharell Williams en Jay-Z hun huis vrijwel niet meer zonder New Era-cap op verlaten.

 

Coolness in 22 stappen


Ondertussen produceren de VS-hoedenmakers meer dan 25 miljoen caps per jaar. Als aanvulling op de voortdurende expansie in termen van design, vorm en kleur is  traditie gebleven: Bijvoorbeeld de productie in het bewezen 22 stappenproces. Dit en ook het typische Flex-Fit-systeem zorgen voor een perfecte pasvorm en een koel hoofd. Wie nog meer wil, voor hem of haar heeft New Era ook een paar parels van zachter materiaal gemaakt: Check ook de mutsen, T-shirts en riemen. 'Handcrafted to fit your life', New Era past altijd.

 

New Era bij SNIPES


Als je je New Era-collectie wilt uitbreiden, ben je bij SNIPES precies aan het juiste adres. Naast een uitgebreide selectie van klassieke New Era-caps, snapbacks, mutsen en hoeden, hebben we ook exclusieve modellen die je alleen bij SNIPES kunt vinden. Limited editions laten het hart van de collectors sneller slaan.