Pagina laden...

G-Shock

G-Shock

Categorieën

Heren G-Shock

Filter
Kleur
Beige
Zwart
Blauw
Groen
Grijs
Oranje
Rood
Wit
Geel
Multicolor
Goud
Maat
no size
one size
Prijs
tot
Online only
Ja
Filter
Beige
Zwart
Blauw
Groen
Grijs
Oranje
Rood
Wit
Geel
Multicolor
Goud
no size
one size
tot
Ja
  • Alle filters resetten
35 artikel(en)
Sorteren op:

Het G-SHOCK horloge: Een onafhankelijke avonturier


Het G-SHOCK-horloge, een telg uit de Japanse computerfabrikant Casio, is een echte Desperado. Ontworpen voor outdoorsporters en avonturiers, zag het bekende G-SHOCK horloge DW-5000 C in 1983 het ochtendlicht en groeide snel uit tot een gewilde companion.
Geen wonder want op de ruige G-SHOCK horloges kun je in elke situatie vertrouwen. Tenslotte is de Terminator onder de polsuurwerken een schijnbaar niet kapot te krijgen zelfverzorger. Want door de innovatieve zonnetechnologie heeft je G-SHOCK horloge echt uithoudingsvermogen en is daarbij op de seconde precies dankzij de ingebouwde radiografische besturing. Trouw, betrouwbaar en spijkerhard: De G-SHOCK 'ticks just like you'! Maar wij zijn natuurlijk niet getikt! In de loop der tijd heeft het klassieke, functionele en tijdloos goede ontwerp van het G-SHOCK horloge een paar funky ontwikkelingen doorgemaakt. Special limited editions schitteren in alle kleuren van de regenboog. Een hartstikke goede move vinden wij.

 

Tough boys willen G-SHOCK horloges


De G-SHOCK watch: een homie die bijna alles meemaakt! Vanzelfsprekend dat je onder de fans van de G-SHOCK watches naast kunstenaars en musici als Kanye West, Pharell Williams of de Duitse rapper Olli Banjo ook extreme athletes kun rekenen: motocrossers, surfers, skaters, BMX'ers, de G-SHOCK watch verenigt a few very tough guys: De actiehelden in het echte leven en op het grote scherm. Niet voor niets vertrouwde Martin Lawrence in 'Bad boys' op zijn G-SHOCK DW 5900, Tom Cruise in 'Mission Impossible' op zijn DW 5300 en Keanu Reeves in  'Speed' op een G-SHOCK DW 5600. Hele beroemde films!

 

G-SHOCK horloges bij SNIPES


Ongeacht of je op zoek bent naar een stevige en betrouwbare metgezel of iets met knallende pop-kleuren een stylepunt wilt maken: bij SNIPES vind je zowel klassieke G-SHOCK horloges als ook die echt opvallen. Ook als je een horloge zoekt dat nog niet veel mensen hebben, vind je in ons assortiment je favoriete G-SHOCK horloge en gedeeltelijk ook in special limited editions.