Pagina laden...

Timberland

Timberland

Heren Timberland

Filter
Kleur
Beige
Zwart
Groen
Oranje
Maat
S
M
L
XL
XXL
36
37
38
39
40
41
42
43
43.5
44
44.5
45
46
47.5
one size
Prijs
tot
Snit
High
Mid
Pasvorm
Regular
Online only
Ja
Materiaal
Leder
Filter
Beige
Zwart
Groen
Oranje
S
M
L
XL
XXL
36
37
38
39
40
41
42
43
43.5
44
44.5
45
46
47.5
one size
tot
High
Mid
Regular
Ja
Leder
  • Alle filters resetten
17 artikel(en)
Sorteren op:

Timberland – „Make it Better“

Het verhaal van Timberlake begint met de timmerman Nathan Swartz die in 1952 aandelen van een schoenfabriek in Massachusetts kocht en al drie jaar later de fabriek overnam. De naam Timberland werd pas in 1973 voor het eerst gebruikt toen onder deze naam een robuuste en waterdichte schoen op de markt kwam. Deze verkocht zo goed dat het bedrijf al in 1978 de naam The Timberland Company kreeg. Geen wonder dat de klassieke, beige outdoorlaars ook nu nog een vaste plek in het assortiment van Timberland heeft. Al in de jaren '60 werd er bij Timberland met innovatieve productiemethodes gewerkt om een laars met een direct aan de schoen gelaste zool te realiseren. Zo werd Timberland bekend vanwege zijn robuuste laarzen, die niet alleen gebruikt werden in de bosbouw of door bouwvakkers. Vooral de hip-hop-scène in New York leverde een bijdrage aan de unieke stijl van Timberland Boots.

Timberland – meer dan outdoorlaarzen

Ongeveer in dezelfde periode begon de opkomst van Sidney, de zoon van Nathan Swartz, in de Timberland dynastie die vanaf dan de leiding had bij Timberland. Zijn staat van dienst bij Timberland liegt er niet om: in 1986 opende hij zijn eerste, eigen Timberland Shop in Newport en al een jaar later ging Timberland naar de beurs in New York. In de jaren '90 volgde de transformatie van Timberland in een onderneming met een uitgebreide lijn van lifestyle-producten die behalve de beroemde laarzen ook bestaat uit dames- en kinderschoenen en mocassins en bootschoenen.

Timberland bij SNIPES

In de SNIPES online shop vind je natuurlijk behalve de felbegeerde laarzen van Timberland, waarmee je waterdicht door de herfst en winter komt, ook stijlvolle casual schoenen met de originele outdoorlook van Timberland waar je het hele jaar door plezier aan beleeft. Bestel je Timberland schoenen in een paar klikken in de SNIPES online shop en betaal via i-Deal, PayPal, Sofort, met je creditcard of een SNIPES gift card.