Pagina laden...

Flexfit

Flexfit

Categorieën

Dames Flexfit

Filter
Kleur
Beige
Zwart
Blauw
Groen
Grijs
Roze
Rood
Wit
Maat
S
M
L
XL
one size
Youth
Prijs
tot
Online only
Ja
Filter
Beige
Zwart
Blauw
Groen
Grijs
Roze
Rood
Wit
S
M
L
XL
one size
Youth
tot
Ja
  • Alle filters resetten
20 artikel(en)
Sorteren op:

Flexfit – Headwear innovatie uit Zuid-Korea


Het bedrijf Yupoong, met roots in Zuid-Korea, is al meer dan 40 jaar actief in de headwear business en levert producten met de hoogste kwaliteit. 20 jaar geleden deden ze daar een geniale uitvinding met de Flexfit technologie. Onder Flexfit wordt een elastische en vochtabsorberende band verstaan die wordt verwerkt in een elastische cap. Zo past elke Flexfit cap zich aan de vorm van je hoofd aan en ervaar je door de Flexfit technologie een onvergelijkbaar gevoel van comfort.

 

Flexfit capstyles 


Deze voordelen wilden andere headwear merken ook wel hebben en zo kwam het tot unieke samenwerkingen met grote namen, zoals New Era. Vandaag de dag rekenen ze de klassieke Flexfit, 110 verstelbare, 210 fitteds caps en de Classics Yupoong tot het Flexfit assortiment.

 

Flexfit op het podium en in de raad van bestuur


Caps zijn altijd al een belangrijk onderdeel van streetwear outfits geweest en dus is het niet verwonderlijk dat de Flexfit caps ook buiten de honkbalvelden en andere sportinstellingen een grote populariteit genieten. Vooral skaters uit de jaren ’90 en sterren uit de voormalige hiphop scene zworen bij de aangename pasvorm en eersteklas kwaliteit van de Flexfit caps van Yupoong. 

 

Flexfit in de SNIPES online shop


Online bij SNIPES vind je een grote keus aan snapbacks, trucker caps, 5-Panel caps en klassieke Flexfit caps van Yupoong. Je bestelt elke Flexfit cap gemakkelijk en comfortabel vanuit huis en betaalt via iDeal, creditcard of PayPal. Vanaf €60 wordt je bestelling gratis verzonden en elke Flexfit cap kan gratis geretourneerd worden binnen 30 dagen.