Pagina wordt geladen...

Op jacht naar sneakers - herensneakers SNIPES

Herensneakers kunnen niet alleen je streetwear outfit en je stijl extreem verbeteren, in het beste geval zijn ze ook nog comfortabel en een echte eyecatcher. Redenen hiervoor zijn het uitstekende materiaal, de stabilisatoren, de demping en andere technische details zoals dat bijvoorbeeld bij de NIKE Air Max of Zoom Air modellen het geval is. Maar niet alleen NIKE doet dit - ook andere brands en modellen zoals bijvoorbeeld de NMD van adidas met zijn boost technologie of de New Balance Retro Sneaker met Encap technologie lopen daarmee voorop. 

"Hot Releases" & SNIPES Exclusives

Bij SNIPES kan je ook terecht voor “hot releases” en “SNIPES exclusives”, dat wil zeggen: Kleding en sneakers die slechts beperkt beschikbaar zijn of die een uniek design hebben, vind je ook in onze winkels terug. Je kan deze limited editions kopen in de SNIPES online shop of in één van onze stores - wees er snel bij!

Dress to impress - streetstyle voor heren bij SNIPES

Always wear the best - It is, what it is! Helemaal volgens het motto “Dress to impress” zijn er geen grenzen in de street culture. Een coole hoody, stijlvolle jeans of een hip shirt - in de SNIPES online shop wacht een ruime keuze trendy apparel op jou. Merken zoals CARHARTT WIP, adidas, FILA of NIKE kan je easy combineren met casual of sportieve apparel. Maak je look helemaal af met je favoriete items - check it now!

Accessoires – It’s in the details!

Herensneakers en streetwear - dat is allemaal leuk en aardig, maar ook accessoires zijn belangrijk! Caps en rope laces, armbanden en kettingen, rugzakken en gym bags, horloges en sokken - Bij SNIPES kan je terecht voor alle accessoires die je nodig hebt om je look helemaal perfect te maken. We hebben accessoires van NIKE, Casio G-Shock, Jordan, adidas, Mitchell & Ness, New Era en Stance - alles past sowieso perfect bij je nieuwe paar sneakers.